Lohikääröset
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
- 1 kg lohifileetä
- suolaa
- valkopippuria
- 200 g tuorejuustoa (yrtti- tai valkosipuli)
- tilliä tai kirveliä
vuokaan:
- 2 dl valkoviiniä tai 1 sitruunan mehu ja 1 dl vettä
- 1 rkl äyriäisfondia
Valmistusohje
- Leikkaa kalafi lee suikaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuustoa tai pala vuohenjuustoa. Kääri rullalle jakiinnitä hammastikulla.
- Lado kalakääröt uunivuokaan. Kaada vuokaan valkoviiniä tai vettä ja sitruunamehua sekä äyriäisfondi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Poista hammastikut ennen tarjollepanoa. Korista tillillä tai kirvelillä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohikääröset