Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lohikääröset

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 kg lohifileetä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 200 g tuorejuustoa (yrtti- tai valkosipuli)
  • tilliä tai kirveliä

vuokaan:

  • 2 dl valkoviiniä tai 1 sitruunan mehu ja 1 dl vettä
  • 1 rkl äyriäisfondia

Valmistusohje

 

  1. Leikkaa kalafi lee suikaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuustoa tai pala vuohenjuustoa. Kääri rullalle jakiinnitä hammastikulla.
  2. Lado kalakääröt uunivuokaan. Kaada vuokaan valkoviiniä tai vettä ja sitruunamehua sekä äyriäisfondi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Poista hammastikut ennen tarjollepanoa. Korista tillillä tai kirvelillä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohikääröset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.