Lohipiirakka

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 10
  • Ateriatyyppi: Suolaiset leivonnaiset, Piirakat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton
Lohipiirakka

Ainesosat

Määrä Aines
100 gvoita
1 dljuustoraastetta
3 dlhiivaleipäjauhoja
0,5 dlvettä
Täyte
250 gtuoretta, graavisuolattua tai kylmäsavulohta
2kananmunaa
1 dlkevytkermaa
ripausvalkopippuria
200 gtillituorejuustoa
1 dltuoretta tilliä
Pinnalle
3keitettyä kananmunaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Nypi voi, juustoraaste ja jauhot muruseokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi. Anna jähmettyä 10 minuuttia kylmässä ja painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

2. Asettele kalaviipaleet vuokaan.

3. Sekoita munat, kerma, juusto ja tilli. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisen uunin alaosassa 20-30 minuuttia.

4. Keitä kananmunia kymmenisen minuuttia, kuori ja silppua haarukalla. Ripottele kananmunahaketta lohipiirakan pinnalle tarjolle tuotaessa.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 2439 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 60

Viestit 1

4.12.2013 klo.13:13
Marja 54

Marja 54

Kaikki todella hyviä suolaisia, kokeilen kyllä!

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu