Lohivoileipäkakku

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Ateriatyyppi: Suolaiset leivonnaiset, Voileipäkakut
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton
Lohivoileipäkakku

Ainesosat

Määrä Aines
1vuokaleipä
Täyte 1:
300 glämminsavustettua kirjolohta
200 gvalkosipulituorejuustoa
1-2 dl kermaviiliä
 (tilliä)
Täyte 2:
noin 400 g kurkkusalaattia tai sinappirelishiä
kuorrutus:
200-300 gvalkosipulituorejuustoa
2 dlkermaviiliä
kostutus:
 maitoa
Koristelu:
noin 300 g kylmäsavustettua kirjolohta
1tuore kurkku
2sitruunaa
 (100 g katkarapuja)
nippu tuoretta tilliä

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Leikkaa vuokaleipä pitkittäin viipaleiksi tai tilaa leipomosta valmiiksi leikattuna. Valikoi 6 viipaletta kakkua varten. Poista tarvittaessa kuoret ohuelti.
  2. Valmista täyte 1: perkaa savustettu lohi ruodottomaksi ja nahattomaksi. Sekoita juusto ja kermaviili tasaiseksi massaksi esimerkiksi sähkövatkaimella. Lisää kalapalat ja sekoita tahnaksi. Tarkista maku.
  3. Kostuta leipäviipaleet maidolla. Levitä kalatahnaa leipäviipaleelle. Laita toinen leipäviipale päälle ja levitä pinnalle kurkkusalaattia ja sen päälle leipäviipale ja taas kalatahnaa.
  4. Koristele kakku.
  • Ohje: Sirpa Puhakka, Ylämylly
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 31745 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 60

Viestit 1

19.5.2010 klo.8:18
sirpa

sirpa

HEI LEIPURIT JA ENNENKAIKKEA OHJEIDEN
LÄHETTÄJÄT

KUVA LEIPOMISTUOTTEISTA VALMIINA
OLISI TOSI KIVA JUTTU
KIITOS

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu