Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Malibulla maustettu mangomousse

Mangomousse saa eksoottisen vivahteen kookoksenmakuisesta rommipohjaisesta likööristä. Tämä aikuisten jälkiruoka on helppotekoinen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mangomousse

  • 1.5 dl valmista mangososetta
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 prk (250 g) mascarponea
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 rkl Malibu-likööriä

Valmistusohje

Mangomousse valmistuu näin:

1. Makeuta mangosose tomusokerilla. Vaahdota kerma.

2. Notkista mascarpone kulhossa ja mausta tomusokerilla ja liköörillä. Lisää kermavaahto joukkoon varovaisesti nostellen.

3. Lisää mangosose kermaseokseen ja sekoita vain aavistus. Nostele mangomousse annosmaljoihin.

Katso myös: Tunnista kypsä mango – helpoin tapa kuoria ja paloitella mango on yllättävän yksinkertainen

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mango-pistaasirahka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Malibulla maustettu mangomousse

Sinun täytyy kommentoidaksesi.