Malibulla maustettu mangomousse
Mangomousse saa eksoottisen vivahteen kookoksenmakuisesta rommipohjaisesta likööristä. Tämä aikuisten jälkiruoka on helppotekoinen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Mangomousse
- 1.5 dl valmista mangososetta
- 1 dl tomusokeria
- 2 dl vispikermaa
- 1 prk (250 g) mascarponea
- 1 dl tomusokeria
- 2 rkl Malibu-likööriä
Valmistusohje
Mangomousse valmistuu näin:
1. Makeuta mangosose tomusokerilla. Vaahdota kerma.
2. Notkista mascarpone kulhossa ja mausta tomusokerilla ja liköörillä. Lisää kermavaahto joukkoon varovaisesti nostellen.
3. Lisää mangosose kermaseokseen ja sekoita vain aavistus. Nostele mangomousse annosmaljoihin.
Katso myös: Tunnista kypsä mango – helpoin tapa kuoria ja paloitella mango on yllättävän yksinkertainen
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Mango-pistaasirahka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Malibulla maustettu mangomousse