Mansikka-ananassalsa
Mansikka-ananassalsa on kesäisen raikas vaihtoehto mansikkahillolle. Helppo mansikkasalsa maistuu Karibian tapaan kookoslettujen ja kanelisokerilla maustetun kermavaahdon tai jäätelön kera.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Mansikka-ananassalsa:
- ½ tuoretta ananasta
- 1 l mansikoita
- ½-1 dl kookossokeria
- 1 tl makeaa chilikastiketta tai 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 limetin tai puolikkaan appelsiinin raastettu kuori ja mehu
Valmistusohje
1. Kuori ja halkaise ananas. Poista kova keskiruoti ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi.
2. Poista mansikoista kara ja leikkaa marjat pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset, lisää mausteet ja anna mansikka-ananassalsan maustua jääkaapissa noin 20 minuuttia
Tarjoa esimerkiksi kookoslettujen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikka-ananassalsa