Marokkolainen appelsiinibroileri

Marokkolainen appelsiinibroileri 

60
min
1
4 annosta
30-60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

12 broilerin koipinuijaa
öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
ripaus chilijauhetta
8 pikkusipulia
3 valkosipulinkynttä
2 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
2 rkl hunajaa tai ruokosokeria
1 sitruunan mehu
100 g manteleita
100 g aprikooseja
1 dl keltaisia rusinoita
lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Ruskista broilerin koipinuijat
öljyssä paistokasarissa.
Lisää kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet
sekä mausteet.
Lisää muut ainekset ja tarvittaessa
hieman vettä.

2. Hauduta puolisen tuntia.
Jos nestettä on liikaa, kaada
se toiseen pannuun, keitä
liemi kokoon ja lisää takaisin
ruokaan. Lisää pinnalle
silputtua lehtipersiljaa ja
tarjoa sahramilla värjätyn
riisin kanssa.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi
  • 1