Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mätipannacotta

Mätipannacotta on ylellinen alkuruoka tarjottavaksi joulun kalapöydässä tai paahtoleivän kanssa iltapalana.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mätipannacotta:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 liivatelehteä
  • 2 dl kermaviiliä
  • 200 g kirjolohenmätiä

koristeeksi

  • 100 g kirjolohenmätiä
  • 1 nippu ruohosipulia tai 1 punasipuli

Valmistusohje

1. Liota liivatelehtiä viitisen minuuttia kylmässä vedessä. Kiehauta kerma. Purista liivatelehdet vedestä ja sulata ne kuumaan kermaan.

2. Sekoita joukkoon kermaviili ja mäti. Kaada seos tarjoilumaljaan tai pieniin annosmaljoihin. Hyydytä noin 3 tuntia jääkaapissa.

3. Korista annos mädillä ja silputulla ruoho- tai punasipulilla. Tarjoa mätipannacotta alkuruokana joulun kalapöydässä tai paahtoleivän kanssa iltapalana. Pannacotta säilyy jääkaapissa pari päivää.

Katso myös: Joulupöydän kalaherkut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mätipannacotta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.