Maukas raparperihillo

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Jälkiruoat, Muut jälkiruoat
  • Erikoisruokavaliot: Maidoton, Gluteeniton, Kasvis, Vegaani
Maukas raparperihillo

Ainesosat

Määrä Aines
1 kgpaloiteltua raparperia
5 dlhillosokeria
1 dlfariinisokeria
 minttua, kanelia, kardemummaa
 kokonaisia mausteneilikoita tai inkivääriä

Lisätietoja:

Valmistusohje

 

  1. Mittaa paloiteltu raparperi ja sokeri kattilaan. Lisää joukkoon mauste. Neilikat ja kardemummansiemenet on hyvä sitoa sideharsonyyttiin tai sulkea teepallosiivilään, jolloin mausteet on helppo poistaa keitoksesta.
  2. Keitä noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä 20 minuuttia. Jaa hillo puhtaisiin tölkkeihin. Tarjoa leivonnaisten täytteenä, viilin, jogurtin tai jäätelön kanssa. Hillo sopii hyvin myös jäädykkeen mausteeksi.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 28 kertaa
  • Katsottu: 45972 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 61

Viestit 4

1.7.2011 klo.20:22
Kiinteää h...

Kiinteää h...

Jäin miettimään, että mitä kattilassa kiehutetaan kun sinne ei tule edes vettä.

Vastaa
29.7.2011 klo.1:2
hp

hp

On tainnut ohjeesta unohtua vesi kokonaan?

Vastaa
16.8.2011 klo.15:29
Malinen Ma...

Malinen Ma...

Alkukesän raparperi on niin mehevää, että vettä ei tarvita. Pikemminkin hillosta tahtoo tulla liiankin liemistä. Jos varret tuntuvat kovin kuivilta, voi kattilan pohjalle lisätä desilitran vettä.

Vastaa
14.6.2012 klo.22:13
Torsten

Torsten

Hyvää tuli, huomenna hillo pääse täytekakkuun ;)

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu