Mustikkamuffinit

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Mustikkamuffinit

Ainesosat

Määrä Aines
3 dlmustikoita
2munaa
1,5 dlsokeria
75 gleivontamargariinia sulatettuna
3 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia tai inkivääriä
0,5 dlmaitoa, vaniljakastiketta tai mehua

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sulata ja jäähdytä rasva. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja kaneli tai inkivääri.

3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon ensin rasva, sitten jauhoseos.

4. Sekoita joukkoon lopuksi maito ja kuivat mustikat. Älä sekoita liikaa etteivät marjat rikkoudu.

5. Kaada taikina paperisiin leivosvuokiin tai voideltuun muffinivuokaan.

6. Kypsennä uunin alaosassa noin 12 minuuttia. Tarjoa mustikkamuffinit tuoreina.

Jos haluat muffineista laktoosittomia, käytä laktoositonta rasvaa ja maidon sijaan vaaleaa marjamehua tai appelsiinimehua. Voit korvata mustikat myös sokeroiduilla viinimarjoilla tai puolukoilla.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 19 kertaa
  • Katsottu: 42745 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 3

17.2.2012 klo.15:21
sohvi

sohvi

Ihana maku ja oli vielä ihanampaa saada jäätelöä niiden kanssa…

Vastaa
3.11.2013 klo.0:2
MinnaR

MinnaR

Tämä resepti on hyvä! Kiitos siitä. :-)

Vastaa
20.8.2014 klo.18:4
Hantte

Hantte

Ihania oli! Inkivääriä laitoin puoli teelusikkaa, riitti mielestäni hyvin.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu