Ohraryynipuuro

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Ateriatyyppi: Aamiainen, väli- tai iltapala, Puurot ja vellit
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Munaton, Kasvis
Ohraryynipuuro

Ainesosat

Määrä Aines
2 dlkokonaisia ohrasuurimoita
5 dlvettä
1 lmaitoa
1 tlsuolaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

Ohraryynipuuro saa olla koko yön uunissa. Puuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

1. Voitele uunivuoka hyvin voilla, kaada ainekset vuokaan ja sekoita vähän. Laita pinnalle voinokareita. Laita puuro mieluiten leivinuuniin, jälkilämpöön noin 110-130 astetta arinalla. Puuroa saa olla koko yön uunissa. Aseta kuitenkin vuokaan kansi ja käy kerran käy sekoittamassa puuroa. Ohraryynipuuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 3342 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 63

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu