Ohraryynipuuro

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Ateriatyyppi: Aamiainen, väli- tai iltapala, Puurot ja vellit
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Munaton, Kasvis
Ohraryynipuuro

Ainesosat

Määrä Aines
2 dlkokonaisia ohrasuurimoita
5 dlvettä
1 lmaitoa
1 tlsuolaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Voitele uunivuoka hyvin voilla, kaada ainekset vuokaan ja sekoita vähän. Laita pinnalle voinokareita. Laita puuro mieluiten leivinuuniin, jälkilämpöön noin 110-130 astetta arinalla. Puuroa saa olla koko yön uunissa. Aseta kuitenkin vuokaan kansi ja käy kerran käy sekoittamassa puuroa. Ohraryynipuuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 1646 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 63

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu