Ohraryynipuuro

Ohraryynipuuro 

60+
min
1
yli 60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
5 dl vettä
1 l maitoa
1 tl suolaa

Valmistusohje

Ohraryynipuuro saa olla koko yön uunissa. Puuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

1. Voitele uunivuoka hyvin voilla, kaada ainekset vuokaan ja sekoita vähän. Laita pinnalle voinokareita. Laita puuro mieluiten leivinuuniin, jälkilämpöön noin 110-130 astetta arinalla. Puuroa saa olla koko yön uunissa. Aseta kuitenkin vuokaan kansi ja käy kerran käy sekoittamassa puuroa. Ohraryynipuuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

Tunnisteet

Avainsanat:
Sesongit ja teemat:
20.12.2013
Kotiliesi
  • 1