Ohraryynipuuro
Tämä ohraryynipuuro keitetään kokonaisista ohrasuurimoista. Ohraryynipuuro saa olla koko yön uunissa. Puuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
- 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
- 5 dl vettä
- 1 l maitoa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Voitele uunivuoka hyvin voilla, kaada ainekset vuokaan ja sekoita vähän. Laita pinnalle voinokareita. Laita puuro mieluiten leivinuuniin, jälkilämpöön noin 110-130 astetta arinalla.
2. Puuro saa olla koko yön uunissa. Aseta kuitenkin vuokaan kansi ja käy kerran käy sekoittamassa puuroa.
3. Ohraryynipuuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.
Lue myös: Puuro – hyvän olon trendiherkku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ohraryynipuuro