Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Ohraryynipuuro

Tämä ohraryynipuuro keitetään kokonaisista ohrasuurimoista. Ohraryynipuuro saa olla koko yön uunissa. Puuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

Ainekset

  • 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita
  • 5 dl vettä
  • 1 l maitoa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Voitele uunivuoka hyvin voilla, kaada ainekset vuokaan ja sekoita vähän. Laita pinnalle voinokareita. Laita puuro mieluiten leivinuuniin, jälkilämpöön noin 110-130 astetta arinalla.

2. Puuro saa olla koko yön uunissa. Aseta kuitenkin vuokaan kansi ja käy kerran käy sekoittamassa puuroa.

3. Ohraryynipuuro nautitaan kanelin, sokerin ja maidon kera.

Lue myös: Puuro – hyvän olon trendiherkku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ohraryynipuuro

Sinun täytyy kommentoidaksesi.