Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdettu bataatti-rucolapasta

Paahdettu bataatti-rucolapasta on nopea arkiruoka, joka kootaan lautaselle pastasta, uunissa paahdetuista bataattikuutioista, tuoreesta rucolasta ja kotijuustosta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Paahdettu bataatti-rucolapasta:

  • 500 g bataattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 350 g pastaa, esimerkiksi penne
  • 4 rkl parmesaaniraastetta
  • 50 g rucolasalaattia
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 125 g kotijuustoa

Valmistusohje

Paahdettu bataatti-rucolapasta

1. Kuori ja leikkaa bataatti pieniksi kuutioiksi. Levitä palat leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

2. Keitä pastat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Nosta bataatit uunista, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahteisen värin.

3. Valuta palat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja rucolasalaatti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja paloiteltu kotijuusto. Annostele lautasille ja tarjoa heti.

Kokeile myös muita maukkaita kasvispastoja: Kasvislasagne Pinaattipapardelle Porkkanapestopasta Ruoka.fi: Kasvispasta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu bataatti-rucolapasta

Possuressu

Aika kuiva ja mauton ruoka. Ei jatkoon.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.