Paahdettu bataatti-rucolapasta
Paahdettu bataatti-rucolapasta on nopea arkiruoka, joka kootaan lautaselle pastasta, uunissa paahdetuista bataattikuutioista, tuoreesta rucolasta ja kotijuustosta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Paahdettu bataatti-rucolapasta:
- 500 g bataattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 350 g pastaa, esimerkiksi penne
- 4 rkl parmesaaniraastetta
- 50 g rucolasalaattia
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 125 g kotijuustoa
Valmistusohje
Paahdettu bataatti-rucolapasta
1. Kuori ja leikkaa bataatti pieniksi kuutioiksi. Levitä palat leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
2. Keitä pastat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Nosta bataatit uunista, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahteisen värin.
3. Valuta palat kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja rucolasalaatti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja paloiteltu kotijuusto. Annostele lautasille ja tarjoa heti.
Kokeile myös muita maukkaita kasvispastoja: Kasvislasagne Pinaattipapardelle Porkkanapestopasta Ruoka.fi: Kasvispasta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu bataatti-rucolapasta
Aika kuiva ja mauton ruoka. Ei jatkoon.