Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdetut maustepähkinät

Paahdetut maustepähkinät maistuvat leffaillassa glögin kanssa. Chili ja garam masala -mausteseos tekevät pähkinöistä ihanan mausteisia.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Paahdetut maustepähkinät

  • 400 g cashew-pähkinöitä
  • 400 g kuorittuja manteleita
  • 1 ½ rkl oliiviöljyä
  • noin 1 rkl chilimursketta (esim. McCormic)
  • noin 3 tl Garam masala-mausteseosta
  • noin 1 ½ tl suolaa

Valmistusohje

Paahdetut maustepähkinät valmistuvat helposti näin: Paahdetut maustepähkinät

1. Levitä cashew-pähkinät ja mantelit leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda niitä uunissa 180 asteessa kevyesti noin 5-10 minuuttia. Varo, etteivät ne pala. Anna hetken jäähtyä.
2. Sekoita mausteet keskenään. Pyörittele paahdetut pähkinät ensin oliiviöljyssä ja sitten mausteseoksessa. Tarjoa paahdetut maustepähkinät sellaisinaan naposteltaviksi.

Vinkki: Cashewpähkinä paranee paahtamalla – katso, mihin kaikkeen suosikkipurtava sopii

Lue myös Anna.fi: Näin valmistuvat hunajassa ja rosmariinissa uitetut paahdetut pähkinät


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut maustepähkinät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.