Paistetut muikut

Paistetut muikut 

30
min
2
4 annosta
alle 30 min
  • 2
  • 2

Ainekset

600 g muikkuja (400 g perattuina)
1 dl karkeita ruisjauhoja
1 tl suolaa

paistamiseen:

voita

Valmistusohje

Paistetut muikut on nopea, helppo ja herkullinen kalaruoka. Ruisjauhoissa pyöritellyt, voissa paistetut muikut kaipaavat seurakseen ainoastaan perunamuusia.

1. Perkaa muikut. Sekoita lautasella suola ruisjauhoihin.

2. Kierittele muikut ruisjauhoissa. Jauhot tarttuvat paremmin, jos muikut voi kastaa ensin maitoon tai vatkattuun munaan.

3. Paista muikut voissa rapeiksi ja kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoile paistetut muikut esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
Kotiliesi
  • 2