Paistetut muikut

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Annoksia: 4
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Kalaruoat
  • Erikoisruokavaliot: Laktoositon, Munaton
Paistetut muikut

Ainesosat

Määrä Aines
600 gmuikkuja (400 g perattuina)
1 dlkarkeita ruisjauhoja
1 tlsuolaa
paistamiseen:
 voita

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Perkaa muikut. Sekoita lautasella suola ruisjauhoihin.

2. Kierittele muikut ruisjauhoissa. Jauhot tarttuvat paremmin, jos muikut voi kastaa ensin maitoon tai vatkattuun munaan.

3. Paista muikut voissa rapeiksi ja kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoile paistetut muikut esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 8 kertaa
  • Katsottu: 35578 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 1

26.1.2013 klo.13:37
laiskanvih...

laiskanvih...

Laita suola ja jauhot pakastepussiin ja muikut perään sekoittele. Ovat valmiita voissa paistettaviksi.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu