Reseptit

Pannacotta-jäädyke

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 3.3 dl kahvikermaa
  • vaniljatanko
  • 4 liivatelehteä
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 rkl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • (½ dl munalikööriä)

Valmistusohje

Pannacotta-jäädyke

  • jäätymisaika yön yli

  1. Pane liivatelehdet kymmeneksi minuutiksi likoamaan kylmään veteen. Halkaise vaniljatanko ja vedä kuoren sisäpinnalta siemenet veitsen kärjellä. Mittaa kahvikerma kattilaan. Lisää vaniljatanko ja siemenet. Kiehauta kerma, lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa.
  2. Purista pehmenneet liivatelehdet vedestä ja sulata ne kuumaan kermaan. Mausta sokerilla ja munaliköörillä.
  3. Vaahdota kuohukerma ja sekoita se keitettyyn, jäähtyneeseen kermaseokseen. Kaada seos vuokaan tai maljoihin ja anna jäähtyä pakastimessa foliolla peitettynä.
  4. Irrota tarjolle tuotaessa vuoasta ja tarjoa marinoitujen mansikoiden kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pannacotta-jäädyke

Sinun täytyy kommentoidaksesi.