Pasta Carbonara

Pasta Carbonara 

60
min
2
4 annosta
30-60 min
  • 2
  • 2

Ainekset

500 g spagettia
vettä, suolaa
150 g pekonia
1 dl kermaa
4 kpl munaa
50 g parmesaani- tai pecorinojuustoraastetta
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

 

  1. Saksi pekoni paistokasariin ja käristä.
  2. Kuumenna kattilallinen vettä kiehuvaksi. Lisää joukkoon suola ja spagetti. Keitä tuorepastaa noin kolme minuuttia ja kuivapastaa noin seitsemän minuuttia. Valuta kypsä spagetti lävikössä.
  3. Sekoita kerma, munat, rouhittu pippuri ja parmesaaniraaste keskenään.
  4. Kaada pasta paistokasariin pekonin päälle. Lisää joukkoon munaseos ja kuumenna varovasti, ettei tuloksena ole munakokkelia vaan mehevä kastike. Ripota annosten päälle lisää mustapippurirouhetta ja parmesaaniraastetta.

Kokeile myös:

Kolmen juuston kasvislasagne

Sienitäytteiset cannelonit

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
26.9.2007
Kotiliesi
  • 2