Persikkahillo
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg kivettömiä persikoita
- 500 g hillosokeria
- 1 dl ruokosokeria
- 0.5 dl vettä
- 1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
- 2 kanelitankoa
Valmistusohje
Persikkahillo on ihanan tahmea ja kanelinen herkkuhillo, joka tuo aamupöytään auringon. Ohjeella valmistat noin 1 kg:n persikkahilloa.
1. Huuhdo hedelmät, halkaise ja lohko. Mittaa hedelmälohkot, vesi, sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä kaneli kattilaan. Kiehauta ja lisää hillosokeri. Keitä hiljalleen noin 45 minuuttia.
2. Poista kanelitangot ja kaada persikkahillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Persikkahillo
Aineksissa on ruokosokeri, mutta ohjeessa ei sanota siitä mitään. Lisätäänkö se samaan aikaan hillosokerin kanssa?