Perunakakku

  • Valmistusaika:
    yli 60 min
  • Annoksia: 20
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset, Kahvikakut
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Perunakakku

Ainesosat

Määrä Aines
4kananmunaa
3 dlsokeria
60-70 gjauhettua mantelia
2 dlvehnäjauhoja
1,5 tlleivinjauhetta
150 gvoisulaa
noin 3keitettyä perunaa raasteena
Kuorrutus
50 gvoisulaa
2-3 dltomusokeria
1 rklvaniljasokeria

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Sulata voi ja raasta kypsät perunat. Jauha mantelit tai käytä valmista mantelijauhetta. Sekoita jauhot ja leivinjauhe.

2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukoon jauhetut mantelit. Lisää jauhoseos vuorotellen voisulan kanssa. Sekoita ja lisää lopuksi raastettu peruna. Sekoita ja kaada pieneen voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan tai irtopohjavuokaan. Paista perunakakkua 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kumoa ja anna kakun jäähtyä.

3. Kuorruta jäähtynyt perunakakku tomusokeri-voikuorrutteella tai seulo pinnalle tomusokeria.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 2 kertaa
  • Katsottu: 8140 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 2

29.5.2013 klo.19:5

Perunakakku jää raaaksi! Miksi ette korjaa ohjetta!?

Vastaa
14.6.2013 klo.14:38
LadyBird

LadyBird

Perunakakun paistoajan täytyy olla reilusti kauemmin kuin 20 minuuttia. Kakusta tuli erinomaisen mehevä.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu