Perunamuusi

Perunamuusi 

30
min
1
alle 30 min
  • 1
  • 1

Ainekset

1 kg jauhoisia perunoita
vettä
1 tl suolaa
1 dl perunoiden keitinlientä
1 dl kermaa
3 rkl voita
(suolaa)

Valmistusohje

  1. Pese ja kuori perunat. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi noin 15 minuuttia.
  2. Kaada perunoiden keitinliemi pois, mutta säästä noin 1 dl. Survo perunat perunansurvimella tai varovasti sähkövatkaimella yhdessä keitinliemen ja kerman kanssa muusiksi. Lisää perunamuusiin voi, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
24.4.2007
Kotiliesi
  • 1