Perunoiden keitto-ohje

Kommentoi
Katsottu: 12430 kertaa
  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 4
  • Ateriatyyppi: Lisäkeruoat, Perunalisäkkeet
  • Erikoisruokavaliot: Laktoositon, Gluteeniton, Kasvis, Vegaani
Perunoiden keitto-ohje

Ainesosat

Määrä Aines
 pikkukapallinen perunoita
 kiehuvaa vettä
2 tlsuolaa
 tillinvarsia
päälle:
 tilliä

Lisätietoja:


Valmistusohje

1. Pese vasta nostetut tai samana päivänä ostetut perunat huolellisesti kuorettomiksi. Kuori irtoaa parhaiten tuoreesta perunasta. Pane perunat tyhjään kattilaan.

2. Kiehauta vesi keittimessä tai toisessa kattilassa. Kaada perunakattilaan kiehuvaa vettä sen verran, että perunat juuri ja juuri peittyvät. Lisää suola ja tillinvarret. Keitä noin 20 minuuttia.

3. Kaada vesi pois ja pane perunoiden päälle talouspaperia tai keittiöpyyhe. Nosta kansi päälle ja anna höyryn tasaantua viitisen minuuttia.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 12430 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 3

15.6.2010 klo.2:9

Jaa kiehuvaa vettä pottujen päälle. Enpähän tätäkään tiennyt :)

Vastaa
16.6.2010 klo.19:57
peruna on ...

peruna on ...

Ihan hyvä kun laitatte ”itsestäänselviä” ohjeitakin tänne. Eivät kaikki osaa, mutta haluavat kokeilla.

Vastaa
27.6.2010 klo.10:18

Näinhän se äitkin jo opetti. Herkkuhetkeen kannattaa ostaa siikli-perunoita.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu