Pestoon peitelty hauki
Pestoon peitelty hauki on helppo ja herkullinen kalaruoka. Opettele hauen y-ruodon poistaminen ja loihdi kalasta suussa sulava herkku.
Ainekset
Pestoon peitelty hauki:
- 600 g haukifileetä
- 1 purkillinen valmista pestoa
- pussi pinjansiemeniä
Valmistusohje
Pestoon peitelty hauki tehdään helposti näin:
- Asettele haukifileen palat uunipellille ja lusikoi päälle pestoa. Ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
- Kala on mehukas ja maukas sellaisenaan vaikkapa vihreän salaatin kanssa. Seuraksi sopii myös riisi.
Lue myös: Hauen y-ruodon poistaminen – näin pääset eroon ”anopinfileestä”, katso video taidonnäytteestä!
Lue myös Anna.fi/ruoka: Marokkolainen uunikala
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pestoon peitelty hauki