Pienet suupalat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 30 annosta
Ainekset
- krustadikupposia
Täyte 1:
- 250 g katkarapuja
- 2 kevätsipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 0.5 dl pieniä kurkkukuutioita
- 0.5 dl pieniä omenakuutioita
- 0.5 dl silputtua fenkolia
- limetin mehu
- 2 rkl sitruunaöljyä
- 1 tl thai sweet -chilikastiketta
- tilkka soijakastiketta
- korianteria
- tai tilliä
Täyte 2:
- 100 g Viola-sinihometuorejuustoa
- 100 g sinihomejuustomuruja
- omena-päärynäpaloja
- tai glögipäärynäpaloja
Täyte 3:
- 100 g savuporo- tai kantarellituorejuustoa
- 100 g savuporosuikaleita
- persiljaa
Valmistusohje
- Sulata katkaravut siivilässä. Silppua muut ainekset pieniksi kuutioiksi. Sekoita limettimehu, öljy, chilikastike, korianteri ja soijakastike. Sekoita ainekset ja lusikoi salaatti krustadeihin. Korista korianterilla tai tillihapsuilla.
- Täytä krustadit sinihometuorejuustolla. Ripota päälle sinihomejuustomuruja ja korista omena-, päärynä- tai glögipäärynäkuutioilla. Glögipäärynöiden ohje on jälkiruuissa.
- Sekoita silputtua savuporoa tuorejuuston joukkoon. Lusikoi juusto krustadeihin ja korista savuporosuikaleilla. Korista persiljalla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pienet suupalat