Reseptit

Pienet suupalat

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
30  annosta

Ainekset

  • krustadikupposia

Täyte 1:

  • 250 g katkarapuja
  • 2 kevätsipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0.5 dl pieniä kurkkukuutioita
  • 0.5 dl pieniä omenakuutioita
  • 0.5 dl silputtua fenkolia
  • limetin mehu
  • 2 rkl sitruunaöljyä
  • 1 tl thai sweet -chilikastiketta
  • tilkka soijakastiketta
  • korianteria
  • tai tilliä

Täyte 2:

  • 100 g Viola-sinihometuorejuustoa
  • 100 g sinihomejuustomuruja
  • omena-päärynäpaloja
  • tai glögipäärynäpaloja

Täyte 3:

  • 100 g savuporo- tai kantarellituorejuustoa
  • 100 g savuporosuikaleita
  • persiljaa

Valmistusohje

Pienet suupalat
  1. Sulata katkaravut siivilässä. Silppua muut ainekset pieniksi kuutioiksi. Sekoita limettimehu, öljy, chilikastike, korianteri ja soijakastike. Sekoita ainekset ja lusikoi salaatti krustadeihin. Korista korianterilla tai tillihapsuilla.
  2. Täytä krustadit sinihometuorejuustolla. Ripota päälle sinihomejuustomuruja ja korista omena-, päärynä- tai glögipäärynäkuutioilla. Glögipäärynöiden ohje on jälkiruuissa.
  3. Sekoita silputtua savuporoa tuorejuuston joukkoon. Lusikoi juusto krustadeihin ja korista savuporosuikaleilla. Korista persiljalla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pienet suupalat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.