Punaiset linssit

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Lisäkeruoat, Kasvisruoat, Kasvislisäkkeet
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Kasvis
Punaiset linssit

Ainesosat

Määrä Aines
1/2-1 sipulia
1 pussi pakastettuja keittojuureksia (tai pala purjoa, selleriä, palsternakka ja porkkanaa)
1 rklöljyä
200 gpunaisia linssejä
3-5 dl kasvislientä
1 dlranskankermaa
 suola, pippuria
 timjamia

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista liemijuurekset ja kuutioi ne. Kuullota hienonnettu sipuli ja kasvikset öljyssä. Lisää kasvislientä. Huuhdo linssit ja lisää kuumaan liemeen. Anna kypsyä kannen alla 10-15 minuuttia, kunnes neste imeytyy linsseihin. Mausta.
  2. Sekoita ranskankermaan hienonnettua timjamia, ripaus suolaa ja pippuria. Lisää linssien joukkoon tai tarjoa kastike erikseen, jolloin jokainen lisää sitä itse annoksensa päälle.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 13319 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 56

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu