Ranskalainen suklaakakku

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 8
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset
Ranskalainen suklaakakku

Ainesosat

Määrä Aines
100 gtummaa suklaata
100 gvoita
1 1/4 dlsokeria
2keltuaista
2valkuaista
 vadelmia
tarjoiluun:
1,5 dlvispikermaa
0,5 tlsokeria
 tilkka vahvaa mustaherukkamehua

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa 1/4 dl sokeria ja keltuaiset keskenään vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa valkuaiset ja loppu sokeri. Yhdistä munavaahdot varovasti sekoittaen suklaa-voisulaan.

2. Voitele irtopohjavuoka (ø 25 cm) tai kahdeksan pientä annosvuokaa. Annostele taikina vuokaan ja pudottele taikinaan vadelmia.

3. Paista 190-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia. Jäähdytä torttu kylmässä. Vispaa kerma vaahdoksi. Makeuta vaahto kevyesti sokerilla. Pudottele vaahtoon hiukan laimentamatonta, makeaa mehua. Sekoita vain hiukan haarukalla, jotta vaahtoon jää kauniit raidat. Annostele vaahto torttupaloille.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 1 kertaa
  • Katsottu: 8418 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu