Raparperihillo

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Jälkiruoat, Kiisselit ja kastikkeet
  • Erikoisruokavaliot: Maidoton, Gluteeniton, Kasvis, Vegaani
Raparperihillo

Ainesosat

Määrä Aines
1/2 lraparperipaloja
1 dlhillosokeria
1kanelitanko

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Huuhdo ja paloittele raparperit. Kaada vesi, raparperipalat ja sokeri kattilaan. Lisää kanelitanko ja kiehauta ainekset.
  2. Keitä, kunnes raparperipalat alkavat hajota. Poista kanelitanko. Jäähdytä kiinteäksi hilloksi
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 7 kertaa
  • Katsottu: 32059 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 61

Viestit 3

22.6.2010 klo.12:49
:o

:o

''Kaada vesi'' Kuinka plajon vettä?

Vastaa
27.6.2011 klo.10:52
Tintti44

Tintti44

Hillosokeripussin kyljessä on ohje!

Vastaa
27.6.2011 klo.14:20

Hyvä hilloa saa kun raastaa kilon porkkanoita ja pilkoo kilon raparperia sekä desi vettä. Keitä ne pehmeaksi ja sitten vielä kilo hillosekeria. Se on minun raparperihilloni.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu