Raparperikakku

Raparperikakku 

60
min
20 annosta
30-60 min

Ainekset

5 dl raparperipaloja
0.5 dl fariinisokeria
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
0.5 dl ruoko- tai fariinisokeria
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
0.5 dl vettä tai maitoa
1 rkl kanelisokeria

Valmistusohje

1. Paloittele raparperit ja mausta ne fariinisokerilla.
2. Vaahdota rasva ja sokerit.
Lisää munat yksitellen hyvin
sekoittaen. Lisää keskenään
sekoitetut jauhot, leivinjauhe
ja kanelisokeri sekä neste.
3. Kaada taikina kakkuvuokaan tai muffinivuokiin. Kypsennä kakkua 200 asteessa noin 45 minuuttia ja muffineita noin 15 minuuttia.

Tunnisteet

Avainsanat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi