Raparperikakku

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 20
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset, Kahvikakut
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Raparperikakku

Ainesosat

Määrä Aines
5 dlraparperipaloja
0,5 dlfariinisokeria
150 gvoita tai margariinia
1 dlsokeria
0,5 dlruoko- tai fariinisokeria
3kananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
1 dlmantelijauhetta
2 tlleivinjauhetta
0,5 dlvettä tai maitoa
1 rklkanelisokeria

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Paloittele raparperit ja mausta ne fariinisokerilla.
2. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja kanelisokeri sekä neste.
3. Kaada taikina kakkuvuokaan tai muffinivuokiin. Kypsennä kakkua 200 asteessa noin 45 minuuttia ja muffineita noin 15 minuuttia.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 7565 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu