Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Raparperimuffinit

Raparperimuffinien taikinaan lisätään pieninä raparperia kuutioina. Raparperikakkusten pinnan voi peittää kermavaahtopilvellä ja tuoreilla mansikoilla.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

Raparperimuffinit:

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2.5 dl sokeria
  • 1 rkl kanelisokeria tai kardemummaa
  • 3 munaa
  • 1 dl öljyä tai juoksevaa rasvaa
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2.5 dl raparperia pieninä kuutioina

pinnalle:

  • kermavaahtoa ja mansikoita

Valmistusohje

 

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita munat, rasva ja kermaviili sekä raparperikuutiot keskenään. 2. Lisää kosteat aineet kuiviin ja lusikoi seos muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. 3. Korista jäähtyneet muffinit kermavaahdolla ja mansikoilla.

Lue myös: Riittoisa raparperi – katso herkulliset ohjeet!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparperimuffinit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.