Raparperimuffinit
Raparperimuffinien taikinaan lisätään pieninä raparperia kuutioina. Raparperikakkusten pinnan voi peittää kermavaahtopilvellä ja tuoreilla mansikoilla.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
Raparperimuffinit:
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2.5 dl sokeria
- 1 rkl kanelisokeria tai kardemummaa
- 3 munaa
- 1 dl öljyä tai juoksevaa rasvaa
- 2 dl kermaviiliä
- 2.5 dl raparperia pieninä kuutioina
pinnalle:
- kermavaahtoa ja mansikoita
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita munat, rasva ja kermaviili sekä raparperikuutiot keskenään. 2. Lisää kosteat aineet kuiviin ja lusikoi seos muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. 3. Korista jäähtyneet muffinit kermavaahdolla ja mansikoilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperimuffinit