Rapsakka raparperipaistos

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Annoksia: 8
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset, Muut makeat
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Rapsakka raparperipaistos

Ainesosat

Määrä Aines
500 graparperia
1,5 dlfariinisokeria tai
 ruokosokeria
pinnalle:
100 gmargariinia tai
 voita
2 dl4 viljan hiutaleita tai
 kaurahiutaleita
1 dlsokeria
1 dlvehnäjauhoja
2 tlkanelia tai
 kardemummaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja kaada ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria.
  2. Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  • Tarjoa jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 68 kertaa
  • Katsottu: 126614 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 59

Viestit 12

10.3.2010 klo.16:1
Leinikki

Leinikki

Ovatko jauhot kaksi vaihtoehtoa? Entä kaneli ja kardemumma? Epäselvästi ilmaistu resepti!

Vastaa
11.6.2010 klo.17:2
pii

pii

Onko kukaan kokeillut, pitääkö hiutaleita olla 2 dl vai 4 dl …?

Vastaa
12.6.2010 klo.17:13
jahuu

jahuu

Piirakka uunissa ja laitoin 2 dl hiutaleita ja taikina näytti hyvältä ;) Pohjaan laitoin fariini- ja tavan sokeria, about puolet ja puolet..

Vastaa
13.6.2010 klo.23:30
Pörde

Pörde

On varmaan tarkoitettu että 2 dl joko 4 viljan hiutaleita tai karahiutaleita, mut ei 4 dl! :)

Vastaa
14.6.2010 klo.22:12
mä

Lukeehan siinä selvästi,että 2 dl hiutaleita:joko 4-viljan tai kaura.

Vastaa
19.6.2010 klo.18:32
ensikertal...

ensikertal...

Mikä keskustelu tämä oikein on? Miten tyhmä pitää olla että puuttuu kokonaan sisälukutaito?

Vastaa
11.10.2010 klo.15:15
Sättis

Sättis

Oon tehny tätä kaksi kertaa, lisäsin vielä raparperin lisäksi mustikoitankin, hyvää on tullut joka kerta! :)

Vastaa
11.11.2010 klo.12:22
Naa

Naa

Siis on todellakin lukutaito heikko, jos pitää arpoa hiutaleiden määrää tai kanelin TAI kardemumman määrää! Leinikki voisi keskittyä reseptin lukemiseen eikä muiden mollaamiseen!

Vastaa
11.6.2013 klo.0:24
kotiäitee

kotiäitee

Yrittäkee ymmärtää et uusavuttomille on vaikee erottaa jos on 2 dl 4-viljan hiutaleita. Ku 2 ja 4 voip tarkottaa kumpoo vaan. Ja kun eihän sellaasta viljaa oo olemassa ku 4-vilja, millanen kasvi se on, eip muista koulun luonnontiedon tunnilla sellaasesta mitään ikinä puhuttavan. Joten annetaan kaikkien kokkailla vaan, hyvää kessöö kaikille vuan.
ps. Paistoksesta tuli hyvää tällä reseptillä. Joten nyt vain metsään sitä 4-viljoo, niin Leinikkikin onnistuupi.

Vastaa
29.5.2014 klo.17:53
Voi hyvä t...

Voi hyvä t...

Niin selkeäkielinen resepti, että jos tuota ei osaa sisäistää ja tehdä tätä herkkua ohjeen mukaan, ei voi kuin ihmetellä. Ehkä kannattaa lukea ohje ajatuksella pariin-kolmeen kertaan läpi ennen alkamista, Toki ainahan voi tehdä myös ”kokeile ja ylläty”-mallilla. Ei varmasti vaikea ohje ensikertalaisellekaan. Rohkeasti vain kokkailemaan eikä ensimmäisenä kirjoittamaan ”höpöjä” tänne nettiin ”palautteeksi” :)

Vastaa
19.6.2014 klo.20:39
nautiskeli...

nautiskeli...

Kertakaikkiaan herkullista vaniljajäätelön kera ja resepti ihan ymmärrettävä tavallisella maalaisjärjellä

Vastaa
21.6.2014 klo.18:15
Aloittelij...

Aloittelij...

Mitä hyvää raparperista,joka maistuisi lapsille?

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu