Rapsakka raparperipaistos

Rapsakka raparperipaistos 

60
min
18
8 annosta
30-60 min
  • 18
  • 18

Ainekset

500 g raparperia
1.5 dl fariinisokeria tai
ruokosokeria

pinnalle:

100 g margariinia tai
voita
2 dl 4 viljan hiutaleita tai
kaurahiutaleita
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia tai
kardemummaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja kaada ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria.
  2. Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  • Tarjoa jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi
  • 18