Reseptit

Rapucocktail

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 250 g kuorettomia katkarapuja
  • 8 jättikatkarapua
  • ½ avokadoa

marinadi:

  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl sitruunaöljyä
  • 1 tl inkivääritahnaa (Spice up)
  • 1-2 silputtua valkosipulinkynttä
  • 1 silputtu kevätsipuli
  • ripaus Sweet-Chili-kastiketta
  • tuoretta korianteria
  • mustapippuria myllystä

Avokadotahna

  • 1 ½ avokadoa
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus Sweet-Chili-kastiketta
  • 1 rkl limettimehua
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

Rapucocktail

1. Sulata ravut kohmeisiksi. Kuutioi kuorittu avokadon puolikas. Sekoita marinadin ainekset ja anna ainesten maustua liemessä puolisen tuntia.

2. Mittaa avokadotahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.

3. Lusikoi rapuja ja avokadotahnaa kerroksittain laseihin. Korista jättikatkaravunpyrstöillä ja korianterilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rapucocktail

Sinun täytyy kommentoidaksesi.