Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rosmariinikaritsa

Yksinkertaisuus on kaunista! Nopealla ohjeella teet vaivattomasti maukasta karitsaa rosmariinilla höystettynä. Voit tarjota karitsan kylmänä tai kuumana ja lisätä lisukkeeksi esimerkiksi salaattia.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 karitsan ulkofileetä
  • öljyä

Maustekastike

  • 2 rkl öljyä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl punaviiniä
  • 1 tl merisuolaa myllystä
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • pari rosmariinin oksaa

Valmistusohje

1. Sekoita maustekastikeen ainekset.

2. Sivele karitsan fileet öljyllä ja grillaa nopeasti, liha saa jäädä sisältä punertavaksi.

3. Nosta fileet tarjoiluastiaan kaadettuun liemeen. Pyörittele lihapaloja liemessä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Lammaskaali
© Jorma Marstio

Lammaskaalikeitto

Lammaspiirakka

grillattu karitsa

Grillattu karitsa

Valkosipulinen lammaspata

Ruoka.fi. Valkosipulinen lammaspata


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rosmariinikaritsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.