Rukiiset siikakipposet
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
Ainekset
- 2.5 dl lämmintä vettä
- noin 6 dl ruisleipäainesjauhoja
täyte:
- 250 g graavisuolattua siikaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 dl ranskankermaa
- kevätsipuli- tai purjorenkaita
Valmistusohje
- valmistusaika 1 tunti
- Sekoita jauhot ja vesi. Anna kohota puolisen tuntia. Pyöritä taikina pallosiksi ja painele muffinivuokalevyn syvennyksiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Mittaa täyteainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Jaa kalatahna kupposiin ja koristasipulirenkailla.
- Katso myös lohikupposet.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rukiiset siikakipposet