Reseptit

Rukiiset siikakipposet

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 2.5 dl lämmintä vettä
  • noin 6 dl ruisleipäainesjauhoja

täyte:

  • 250 g graavisuolattua siikaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 dl ranskankermaa
  • kevätsipuli- tai purjorenkaita

Valmistusohje

Rukiiset siikakipposet
  • valmistusaika 1 tunti
  1. Sekoita jauhot ja vesi. Anna kohota puolisen tuntia. Pyöritä taikina pallosiksi ja painele muffinivuokalevyn syvennyksiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  2. Mittaa täyteainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Jaa kalatahna kupposiin ja koristasipulirenkailla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rukiiset siikakipposet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.