Reseptit

Savustetut porsaankyljet (ribsit)

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 2 kpl porsaan kylkeä
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl ancho-chilijauhetta
  • 0.5 rkl mustapippuria

Valmistusohje

Savustetut porsaankyljet (ribsit)

Sekoita mausteet keskenään ja hiero lihapalojen pintaan. Anna maustua vähintään 3 h, mielellään yön yli.

Aseta lihat foliovuokaan, jonka pohjalle kaadetaan noin 2 dl vettä. Laita vuoan päälle vielä folio ja laita uuniin 110 asteeseen, anna muhia noin 2-3 tuntia.

Ota lihat uunista ja savusta savustimessa kolme tuntia.

Tarjoa lämpimänä juuresten tai perunoiden kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Savustetut porsaankyljet (ribsit)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.