Sienirisotto

Sienirisotto 

60
min
30-60 min

Ainekset

3 rkl öljyä
300 g carnaroli-risottoriisiä
1 tl sahramia
2 rkl valkoviiniä
8 dl kanalientä
2 dl parmesaanijuustoraastetta
200 g siitakesieniä
pala purjoa

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota riisit öljyssä. Lisää joukkoon sahrami ja viini. Kiehauta ja lisää vähitellen kanalientä. Lisää lopuksi parmesaani. Oikean risoton tulee olla hieman kosteaa. Lisää tarvittaessa nestettä.
  2. Kuullota sienet ja silputtu purjo toisessa pannussa ja sekoita joukkoon. Lisää myös pannun huuhdeliemi risottoon makua antamaan.

Tunnisteet

Avainsanat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
Kotiliesi