Reseptit

Sienitäytteinen pääsiäislammas

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 karitsan paahtopaistia
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

paistamiseen:

  • öljyä
  • tai voita
  • muutama valkosipulinkynsi

täyte:

  • 200 g siitakesieniä
  • nippu kevätsipulia
  • tilkka öljyä
  • tilkka soijakastiketta
  • valkopippuria
  • rosmariinia
  • tai timjamia

Valmistusohje

Sienitäytteinen pääsiäislammas

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Leikkaa terävällä kokkiveitsellä pikkupaisteihin tasku, joka täytetään sieniseoksella.
  2. Silppua sienet ja sipulit. Kuullota sienet ja sipuli öljyssä, mausta soijalla, pippurilla ja yrtillä.
  3. Lusikoi sieniseos lihan täytteeksi ja kiinnitä paisti hammastikuilla. Kuumenna pannussa nokare rasvaa ja muutama valkosipulinkynsi. Ruskista paistit.
  4. Ota paistit pannulta ja lado vuokaan. Huuhdo pannu ja lisää liemi vuokaan, joka peitetään foliolla. Kypsennä paisteja 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Katso myös lampaanpaistin resepti.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sienitäytteinen pääsiäislammas

Sinun täytyy kommentoidaksesi.