Sienitäytteinen pääsiäislammas
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 4 karitsan paahtopaistia
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
paistamiseen:
- öljyä
- tai voita
- muutama valkosipulinkynsi
täyte:
- 200 g siitakesieniä
- nippu kevätsipulia
- tilkka öljyä
- tilkka soijakastiketta
- valkopippuria
- rosmariinia
- tai timjamia
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Leikkaa terävällä kokkiveitsellä pikkupaisteihin tasku, joka täytetään sieniseoksella.
- Silppua sienet ja sipulit. Kuullota sienet ja sipuli öljyssä, mausta soijalla, pippurilla ja yrtillä.
- Lusikoi sieniseos lihan täytteeksi ja kiinnitä paisti hammastikuilla. Kuumenna pannussa nokare rasvaa ja muutama valkosipulinkynsi. Ruskista paistit.
- Ota paistit pannulta ja lado vuokaan. Huuhdo pannu ja lisää liemi vuokaan, joka peitetään foliolla. Kypsennä paisteja 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Katso myös lampaanpaistin resepti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sienitäytteinen pääsiäislammas