Siikamousse
Tuoresuolatun siika-alkupalan voi tarjota moussena, sievänä, pienenä suupalana lasista. Siikamousse syntyy graavisiiasta, ranskankermasta ja tillistä. Herkun viimeistelee tuore mäti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Siikamousse:
- 200 g tuoresuolattua siikaa
- 1 dl ranskankermaa
- 0.5 dl ruohosipulia
- 1 dl mätiä
Valmistusohje
1. Jauha 200 grammaa suolattua siikaa karkeaksi raasteeksi teholeikkurilla.
2. Sekoita joukkoon yksi desilitra ranskankermaa ja puoli desiä ruohosipulia silputtuna.
3. Lusikoi siikamousse annosmaljoihin ja koristele mädillä.
Katso myös: Joulukalat – parhaat ohjeet joulun kalapöytään
Kommentoi
Kommentoi juttua: Siikamousse