Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Silakkahampurilainen

Silakkahampurilainen täytetään perinteisillä silakkapihveillä, sipulilla, kiinankaalilla ja sinappirelishillä maustetulla ranskankermalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Silakkahampurilainen

  • 4-6 sämpylää

Silakkapihvit

  • 500 g silakkafileitä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 nippu tilliä ja ruohosipulia

Leivittämiseen

  • 2 dl ruisjauhoja
  • 1 tl suolaa

Paistamiseen

  • voita ja öljyä

Salaattiin

  • puolikas kiinankaali
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl sinappirelishiä
  • tilliä
  • sipulirenkaita

Valmistusohje

Silakkahampurilainen valmistuu helposti näin:

1. Lado silakkafileet leikkuulaudalle. Mausta suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Aseta kaksi fileetä vastakkain.

2. Sekoita suola ruisjauhoihin. Pyörittele silakkapihvit seoksessa ja paistavoin ja öljyn seoksessa.

3 Silppua kiinankaali. Mausta ranskankerma relishillä.

3. Lämmitä sämpylät ja täytä silakkapihveillä, sipulirenkailla, kiinankaalilla ja kastikkeella.

Katso myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä

Katso myös Anna.fi/ruoka: Kalahampurilaiset


Kommentoi

Kommentoi juttua: Silakkahampurilainen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.