Silakkalaatikko

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Kalaruoat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Gluteeniton
Silakkalaatikko

Ainesosat

Määrä Aines
400 gsilakkafileitä
2 rklkarkeaa suolaa
 vettä
1,5 kgperunoita
100 gsipulia
1010 kokonaista maustepippuria
 suolaa
munamaito:
4munaa
5 dlmaitoa
 ripaus suolaa
 jauhettua valkopippuria
pinnalle:
 rasvanokareita tai siankylkiviipaleita

Lisätietoja:

Valmistusohje

 

  1. Sekoita karkea suola ja vesi. Liota silakkafileitä suolavedessä tunnin ajan.
  2. Kuori perunat ja sipuli. Voitele laakea uunivuoka. Viipaloi kerros sipuleita ja perunoita vuokaan. Ripota päälle vähän suolaa ja valkopippuria. Asettele silakkafileet vuokaan ja peitä sipuli- ja perunaviipaleilla. Asettele pinnalle rasvanokareita tai kevyesti suolattuja siankylkiviipaleita. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 9 kertaa
  • Katsottu: 23721 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 56

Viestit 1

23.2.2013 klo.23:23
rokka

rokka

-Silakkalaatikko yksinkertaisuudessan on herkullista. Raitalihaa pinnalle sopii joka versioon. Raitalihan rapeus on maistuvaa kypsässä laatikossa.

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu