Sinappipossu
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 2 kg porsaan ulkofileetä
- 1.5 tl suolaa
- ripaus valkopippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- ripaus chilijauhetta
- ripaus currya
- 1 rkl inkiväärisiirappia
- 1 tl inkivääriä ja hunajaa
Pannulle:
- 2 isoa sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 dl vettä
kastike:
- lihan paistoliemi
- 2 rkl karkearakeista Dijon-sinappia
- 1.5 dl ruokakermaa
- 0.5 dl Maizenan vaaleaa kastikesuurusta
Valmistusohje
- Aseta filee uunivuokaan rasvainen puoli ylöspäin. Sekoita mausteet ja hiero seos lihan pintaan. Valuta päälle inkiväärisiirappia. Aseta lohkotut sipulit ja valkosipulinkynnet vuokaan. Kaada vuoan pohjalle vettä. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia.
- Kiedo lihapala folioon ja siivilöi liemi kattilaan. Lisää joukkoon sinappi, kerma ja kastikesuurus. Kiehauta ja tarjoa viipaloidun porsaanfileen kastikkeena.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sinappipossu