Sitruunainen lohicarpaccio
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 400 g tuoretta lohta
- merisuolaa myllystä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- ½ sitruunan mehu
- 4 rkl sitruuna- tai oliiviöljyä
- hiven sokeria
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Sitruunainen lohicarpaccio sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ohueksi leikattu lohi on raikkaan herkullinen ja kevyt lisä ruokapöytään.
1. Laita lohifilee 30 minuutiksi pakastimeen. Leikkaa kohmeinen lohipala paperinohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle. Rouhi päälle merisuolaa myllystä.
2. Sekoita keskenään sitruunankuoriraaste, öljy, sokeri ja mustapippuri. Pirskottele seosta lohiviipaleille.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sitruunainen lohicarpaccio