Sitruunainen lohicarpaccio

Sitruunainen lohicarpaccio 

60+
min
1
4 annosta
yli 60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

400 g tuoretta lohta
merisuolaa myllystä
1 sitruunan raastettu kuori
½ sitruunan mehu
4 rkl sitruuna- tai oliiviöljyä
hiven sokeria
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Sitruunainen lohicarpaccio sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ohueksi leikattu lohi on raikkaan herkullinen ja kevyt lisä ruokapöytään.

1. Laita lohifilee 30 minuutiksi pakastimeen. Leikkaa kohmeinen lohipala paperinohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet lautaselle. Rouhi päälle merisuolaa myllystä.

2. Sekoita keskenään sitruunankuoriraaste, öljy, sokeri ja mustapippuri. Pirskottele seosta lohiviipaleille.

Kotiliesi
  • 1