Suklaakerma

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Makeat leivonnaiset, Muut makeat
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Suklaakerma

Ainesosat

Määrä Aines

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Vatkaa kuohu- tai vispikerma ja tomusokeri pursotettavaksi vaahdoksi (1/2 l kermaa / 15 g (1/4 dl) tomusokeria).
  2. Sekoita kaakaojauheeseen sen verran vettä, että seos on puuromaista.
  3. Mausta ja värjää kermavaahto maun mukaan kaakaojauheseoksella. Kaakaosta tulee hyvä väri ja se on helpompi lisätä kuin sulatettu suklaa, josta tosin tulee hienompi, pehmeämpi maku. Jos lisäät sulatettua suklaata, se on vatkattava nopeasti ja taitavasti vaahdon joukkoon, sillä sula suklaa kylmään vaahtoon lisättäessä jää helposti kokkareiseksi.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 0 kertaa
  • Katsottu: 7620 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu