Suklaakerma

30
min
alle 30 min

Ainekset

Ei ainesosia

Valmistusohje

  1. Vatkaa kuohu- tai vispikerma ja tomusokeri pursotettavaksi vaahdoksi (1/2 l kermaa / 15 g (1/4 dl) tomusokeria).
  2. Sekoita kaakaojauheeseen sen verran vettä, että seos on puuromaista.
  3. Mausta ja värjää kermavaahto maun mukaan kaakaojauheseoksella. Kaakaosta tulee hyvä väri ja se on helpompi lisätä kuin sulatettu suklaa, josta tosin tulee hienompi, pehmeämpi maku. Jos lisäät sulatettua suklaata, se on vatkattava nopeasti ja taitavasti vaahdon joukkoon, sillä sula suklaa kylmään vaahtoon lisättäessä jää helposti kokkareiseksi.

Tunnisteet

Avainsanat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Kotiliesi