Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suppilovahverokastike

Kermainen suppilovahverokastike saa makua ruokalusikallisesta marjahyytelöä. Tämä kastike maistuu naudanpaistin, -pihvin tai riistan kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Suppilovahverokastike:

  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 nokare rasvaa
  • 1 kpl pieni sipuli
  • 5 dl paistilientä
  • (1 rkl marjahyytelöä)
  • 5 rkl Maizena-kastikesuurustetta
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

Suppilovahverokastike valmistuu näin.

  1. Puhdista suppilovahverot, kuori ja hienonna sipuli.
  2. Paista sieniä pannulla aluksi ilman rasvaa, kunnes suurin osa suppilovahveroiden nesteestä on kadottun
  3. Lisää sitten pannulle nokare rasvaa  ja silputtu sipuli. Anna sipuleiden kuulottua rasvassa sienten kanssa.
  4. Lisää suppilovahvero-sipuliseoksen joukkoon paistiliemi. Kuumenna kastike.
  5. Sekoita joukkoon marjahyytelö, kastikesuurus ja kerma. Kiehauta suppilovahverokastike ja tarjoa paistin kanssa.

Lue myös: Suppilovahvero on aromikas ruokasieni

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Suppilovahvero-lihapata


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suppilovahverokastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.