Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Taatelikääröt

Taatelikääröt eli pekoniin käärityt uunissa tai grillissä kuumennetut taatelit maistuvat viinilasillisen tai glögin kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Taatelikääröt

  • 500-600 g tuoreita taateleita
  • 150 g pekoniviipaleita

Valmistusohje

Taatelikääröt  eli pekoniin käärityt taatelit valmistuvat näin:

  1. Leikkaa pekonisuikaleiksi.
  2. Kiepauta pekonisuikale taatelin ympärille.
  3. Kuumenna taatelikääröt joko grillissä tai 225-asteisessa uunissa.
  4. Nauti pekoniin käärityt taatelit punaviinin tai glögin kanssa.

Lue myös Anna.fi: Suupalat pekonista – näin teet pekoni-katkarapuvartaat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Taatelikääröt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.