Tattikeitto

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Keitot, Alkuruoat, Keitot
  • Erikoisruokavaliot: Laktoositon, Munaton, Gluteeniton
Tattikeitto

Ainesosat

Määrä Aines
1iso sipuli
0,5 dltuoreita tai pakastettuja tatteja
1,5 lkanalientä (tai vettä ja kanaliemikuutioita)
2perunaa
ripaussuolaa
ripauspippuria
1laakerinlehti
 runsaasti hienonnettua persiljaa ja tilliä
 kuivattua rakuunaa
tarjoiluun:
smetanaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Hauduta suuri raastettu sipuli öljyssä pitkään.

2. Lisää tatit, joista on jo nestettä haihdutettu.

3. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista sieniä pitkään, niin niihin kehittyy makua. Hauduta sieniä lopuksi kannen alla.

4. Lisää kanaliemi. Kiehauta, raasta joukkoon pari perunaa ja lisää mausteeksi laakerinlehti.

5. Lisää valmiiseen keittoon runsaasti hienonnettua persiljaa, syksyn maun antavaa tilliä ja vähän kuivattua rakuunaa. Tarjoile smetana erikseen.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 9 kertaa
  • Katsottu: 24097 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 1

30.6.2013 klo.19:43
pilkkuvirh...

pilkkuvirh...

Tatteja varmaankin puoli litraa eikä puoli desiä, jooko?

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu