Täytetyt letut
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 1 l valmista lettutaikinaa
täyte:
- 1 tlk säilöttyä lohta tai tonnikalaa
- ½ purjo
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 persiljanoksaa
- 1 dl kevytmajoneesia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- (200 g raejuustoa)
koristeluun:
- kirsikkatomaatteja
- persiljaa
Valmistusohje
- Paista letut pannulla.
- Valmista täyte. Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa se silpuksi valkosipulinkynnen ja persiljan kanssa. Sekoita purjo-persiljasilppu kalan ja majoneesin (sekä raejuuston) kanssa. Mausta mustapippurilla.
- Nosta täytettä ruokalusikan avulla letuille ja sulje letut nyyteiksi cocktailtikuilla. Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Täytetyt letut