Tomaatti-sipulisalaatti

30
min
1
alle 30 min
  • 1
  • 1

Ainekset

8 tomaattia
suolaa, mustapippuria
ruohosipulia
1 punasipuli
balsamiviinietikkaa
rypsiöljyä
erilaista vihreää salaattia (lehti-, tammenlehti- tai rapeaa keräsalaattia)

Valmistusohje

  1. Leikkaa pestyt tomaatit viipaleiksi ja poista samalla kantaosa. Levitä viipaleet ohueksi kerrokseksi laakealle vadille tai salaatinlehtien päälle. Ripottele mausteeksi suolaa, mustapippuria ja hienoksi leikattua ruohosipulia.
  2. Leikkaa pieni, kuorittu punasipuli henkäyksen ohuiksi renkaiksi tai hienoksi silpuksi ja ripottele salaatin päälle. Valuta makua antamaan vähän balsamiviinietikkaa ja öljyä. Sirottele salaatin päälle basilikan lehtiä. Tarjoa hyvän leivän ja suomalaisen kotijuuston kanssa.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
30.10.2007
Kotiliesi
  • 1