Tomaatti-sipulisalaatti

  • Valmistusaika:
    Alle 30 min
  • Ateriatyyppi: Lisäkeruoat, Salaatit, Salaatit
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Maidoton, Gluteeniton, Kasvis, Vegaani
Tomaatti-sipulisalaatti

Ainesosat

Määrä Aines
8tomaattia
 suolaa, mustapippuria
 ruohosipulia
1punasipuli
 balsamiviinietikkaa
 rypsiöljyä
 erilaista vihreää salaattia (lehti-, tammenlehti- tai rapeaa keräsalaattia)

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Leikkaa pestyt tomaatit viipaleiksi ja poista samalla kantaosa. Levitä viipaleet ohueksi kerrokseksi laakealle vadille tai salaatinlehtien päälle. Ripottele mausteeksi suolaa, mustapippuria ja hienoksi leikattua ruohosipulia.
  2. Leikkaa pieni, kuorittu punasipuli henkäyksen ohuiksi renkaiksi tai hienoksi silpuksi ja ripottele salaatin päälle. Valuta makua antamaan vähän balsamiviinietikkaa ja öljyä. Sirottele salaatin päälle basilikan lehtiä. Tarjoa hyvän leivän ja suomalaisen kotijuuston kanssa.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 3 kertaa
  • Katsottu: 16054 kertaa

Katso myös nämä

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu