Tonnikalapasta

Tonnikalapasta 

30
min
1
alle 30 min
  • 1
  • 1

Ainekset

1 sipuli
150 g herkkusieniä
1 rkl oliiviöljyä
2-3 tl Välimeren yrttisekoitusta
2-3 rkl chilikastiketta
400 g tomaattimurskaa
300 g tonnikalaa
200 g täysjyväspagettia tai vehnänalkiopastaa tai tummaa kierrepastaa
12 basilikanlehteä
4 rkl voimakasta juustoraastetta valmiin tonnikalapastan päälle

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, puhdista ja pilko sienet.
2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää herkkusienet ja haihduta hiukan.
3. Lisää tomaattimurska, mausteet ja tonnikala ja hauduta 15 minuuttia.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois.
5. Sekoita pasta kastikkeeseen ja koristele yrteillä ja juustoraasteella.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
4.12.2010
Kotiliesi
  • 1