Tonnikalatäytteiset paprikat
Valkosipuli, chili, tomaatti ja juusto tekevät tästä tonnikalatäytteestä täydellisen. Halkaistut, täytetyt paprikat kypsyvät uunissa alle 30 minuutissa. Helppoa ja nopeaa!
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Tonnikalatäytteiset paprikat:
- 6 (noin 600 g) pientä paprikaa
- 3-4 viipaletta paahtoleipää
- 400 g tonnikalaa (öljyssä)
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 4 tomaattia
- ( 1tl tuoretta chilisilppua)
- ½ tl mustapippurirouhetta
- 50 g sinihome- tai kermajuustoa
- 1 rkl kaprista
Valmistusohje
Tonnikalatäytteiset paprikat valmistuvat helposti näin:
- Huuhtele ja halkaise paprikat ja poista niistä siemenet.
- Silppua paahtoleivät ja sekoita mukaan tonnikala. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sekoita kuutiot tonnikala-leipäseokseen. Mausta chilisilpulla, mustapippurilla ja kapriksella.
- Täytä paprikat ja lisää päälle homejuusto. Kypsennä paprikat 190-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes paprikat pehmenevät.
Lue myös: Täytetyt paprikat: 80-luvun klassikko on arkiruokien aatelia – milloin maistoit viimeksi!
Lue myös Anna.fi: Näin tehdään kreikkalaiset täytetyt paprikat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalatäytteiset paprikat