Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tuliset makkaravartaat

Tuliset makkaravartaat maistuvat kesällä. Parhaat ja maukkaimmat makkaravartaat kootaan espanjalaisesta chorizosta, tutusta ja kotoisesta grillimakkarasta ja balkamakkarasta. Makkarapalojen väliin voi lisätä myös kasviksia, kuten paprikaa, kesäkurpitsaa tai maissintähkäpaloja.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Tuliset makkaravartaat:

  • 400 g chorizomakkaraa
  • 400 g perusgrillimakkaraa
  • 400 g grillibalkania

Valmistusohje

Tuliset makkaravartaat valmistuvat näin helposti:

1. Nosta makkarat huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.

2. Aseta makkarat vuorotellen varrastikkuihin ja grillaa vartaisiin maukas ja tuoksuva pinta.

Vinkki! Laadukkaita raakamakkaroita grillatessa täytyy huomioida riittävän pitkä grillausaika.

Lue myös: Grillivartaat syödään sormin – parhaat vartaat kasviksista, kalasta, makkarasta, lihasta ja hedelmistä

Katso myös: Grillatut makkara-kasvisnyytit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tuliset makkaravartaat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.