Uunilohi

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Pääruoat, Kalaruoat
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Gluteeniton
Uunilohi

Ainesosat

Määrä Aines

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Leikkaa lohi medaljongeiksi tai pystyviipaleiksi. Voitele uunivuoka. Lado lohipalat vuokaan vieri viereen.
  2. Ripottele päälle suolaa ja runsaasti murskattuja viher- ja roseepippureita. Valuta päälle tölkillinen ranskankermaa (creme fraiche).
  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. Tarjoa kuumien kuoriperunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 33 kertaa
  • Katsottu: 74404 kertaa

Katso myös nämä

Viestit 3

15.10.2009 klo.19:27

Onhan tästä pakko tykätä!

Vastaa
25.9.2010 klo.12:59
herkku

herkku

ihanan helppo ohje, kiitos!

Vastaa
12.3.2012 klo.14:1
ina&irre

ina&irre

Hiano vinkki tällei köksää ajatelle. Helpotti kyllä keksimistä (:

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu