Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Uunipunajuuret ja makkaravartaat tarjotaan pähkinöillä rikastetun vuohenjuusto- tai sinihomejuustokastikkeen kera.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Uunipunajuuret:

  • 2 nippua punajuuria
  • 3 rkl (pähkinä)öljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Kastike punajuurille:

  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa tai pehmeää sinihomejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl rouhittuja cashewpähkinöitä

Makkaravartaat:

  • 400 g Chorizoa tai muuta maustetettua makkaraa

Valmistusohje

1. Pese punajuuret hyvin, kuori ja lado uunivuokaan. Sekoita mausteet öljyyn ja kaada punajuurille. Kypsennä ensin mikrossa 5 minuuttia. Paahda sitten 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa pähkinärouheella maustetun vuohenjuustokastikkeen kanssa.

2. Paahda makkarat grillissä, uunissa tai parilapannulla.

Katso myös: Punajuuri värittää arkiruoat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Uunipunajuuret ja makkaravartaat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.